Bedrijf Gegevens:

Meer Info

Lederatelier Nakovski

Algemene Voorwaarden


Garantie
Lederatelier Nakovski staat garant voor de kwaliteit van het geleverd product. Wij garanderen dat een door Lederatelier Nakovski gemaakt product uniek is en nooit twee maal gemaakt wordt.

Op alle artikelen Lederatelier Nakovski biedt garantie op productiefouten zoals, scheuren op naden en loslaten van stiknaden, het loslaten van studs, gespen, ritsen en andere fornituren.

Kleuren (op de website) kunnen enigszins afwijken van het origineel product.

Prijzen
Alle prijzen zijn inclusief BTW. Voor producten, welke op bestelling gemaakt moeten worden, geldt er een prijsafspraak met de klant.

Bevestiging en reservering
Lederatelier Nakovski zal uw bestelling voor producten die in voorraad zijn, per e-mail aan u bevestigen. Deze bestelling wordt gedurende 10 dagen voor u gereserveerd. Artikelen zijn beperkt op voorraad en zolang de voorraad strekt. Voor bestelde producten welke nog gemaakt moeten worden, wordt de levertijd in overleg met de klant bepaald.

Betalingen
Betalingen worden vooraf door de klant voldaan hetzij via bankoverschrijving t.n.v. V. Nakovski onder vermelding van het factuurnummer of, in het geval van afhalen, contant. U draagt zelf zorg voor uw betaling. Zodra Lederatelier Nakovski uw betaling heeft ontvangen, wordt uw bestelling binnen 5 werkdagen naar u verzonden. Voor de producten op bestelling welke nog gemaakt moeten worden wordt de levertijd in overleg met de klant bepaald.

Verzendkosten
Er worden géén verzendkosten berekend bij bestellingen binnen Nederland.

Verzending en verzekeren
Alle bestellingen worden geleverd via TNT Post pakketdienst of via de brievenbus. Lederatelier Nakovski is niet aansprakelijk voor beschadiging, diefstal of verlies tijdens de zending. Mocht u zich tegen beschadiging, diefstal of verlies willen verzekeren, meldt dat dan van tevoren bij het opgeven van uw bestelling. De daaruit voortvloeiende kosten zijn voor rekening van de klant. De bestelling kan tevens persoonlijk worden afgehaald

Retourneren
Wanneer er onverhoopt een beschadiging geconstateerd is aan het product, dan zal Lederatelier Nakovski in overleg met de klant tot een oplossing komen. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

1. Wanneer het product bij ontvangst door de klant, beschadigd is, is deze verplicht dit binnen 3 dagen na ontvangst van het product te melden bij Lederatelier Nakovski (uitgezonderd beschadiging die ontstaan is door TNT Post). Binnen 1 week na deze melding dient het product in bezit te zijn van lederatelier Nakovski.

2. Alle door Lederatelier Nakovski geleverde producten dienen in originele staat (ongebruikt) en in de originele verpakking te worden geretourneerd.

Indien niet aan bovenstaande voorwaarden is voldaan, behoudt lederatelier Nakovski zich het recht voor om retourzendingen te weigeren.

Privacy
Lederatelier Nakovski geeft geen persoonsgegevens van de klant door aan derden zonder toestemming van de klant. Lederatelier Nakovski gebruikt klantengegevens alleen ten behoeve van bestelling en eigen gebruik.

Copyright
Ontwerpen van de producten op deze website mogen niet zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming van Lederatelier Nakovski worden gekopieerd voor zakelijk of privé gebruik. Het copyright op de website, teksten, foto`s en andere uitingen is voorbehouden aan Lederatelier Nakovski. Anderen mogen er alleen mogelijk met toestemming van Lederatelier Nakovski gebruik van maken.

Voor meer informatie en details name contact op via email of telefonisch.
Meer Info